septembrie 25, 2023

JURNAL DE JOIȚA

2 min read

Așa cum am promis, continuăm proiectele asumate în timpul campaniei electorale. Sunt mândru și bucuros să vă anunț nașterea platformei Jurnal de Joița. Toți vrem să cunoaștem lucruri despre locul în care trăim, despre ce se întâmplă în comunitatea noastră, mai simplu spus, Jurnal de Joița este pentru și despre locuitorii frumoși ai acestei comunități.

Așa cum am susținut mereu, educația este piatra de temelie în formarea unui om, iar tinerii muncitori ai Joiței merită o șansă, proiectul fiind gândit în jurul acestora. Focusul este să îi susținem pe tineri și persoanele vârstnice, să le stimulăm pasiunea de a scrie, de a fi inventivi și necenzurați. Însă nu refuzăm materiale, creații artistice din partea celorlalți cetățeni :).

Jurnal de Joița vine cu scopul de a ne sprijini persoanele vârstnice și tinerii talentați și ambițioși și va cuprinde relatări despre evenimentele culturale, religioase și sociale ale comunei noastre! De ce Jurnal de Joița? Pentru că lectura este hrană pentru suflet, și ce poate fi mai frumos decât să lecturăm din scrierile tinerilor și a persoanelor vârstnice, este un alt mod de a susține educația și inițiativa civică.

Vă invit să fiți liberi, să scrieți fără bariere, să vă exploatați talentul. Împreună FACEM JOIȚA și BÂCU BINE.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *