septembrie 25, 2023

Avem îngrijitor la Primăria Joița

1 min read

După cum bine ați auzit, DA, avem îngrijitor la Primăria Joița.

Cel mai nou membru al echipei de curățenie de la primărie este nimeni altul decât băiatul care a dus adevărate lupte împotriva actualei administrații și care în vară voia să o dărâme, pentru a aduce comunei tot binele din lume.

Este vorba despre dl. Florin Dâră, presupus candidat în vară la Primăria Joița. Mai deunăzi susținea înlocuirea actualei administrații, punând bazele grupului „Schimbăm Joița”. În vară, urma să curețe administrația și să aducă belșug comunei. Cum belșug nu a reușit să aducă, s-a hotărât să aplice o tactică mai bună: i-a pupat pe obraz pe cei ce acum câteva luni îi erau dușmani, a pus mâna pe materialele sanitare și s-a pus să curețe primăria!… Pe dinăuntru.

Îi urăm succes domnului Dâră în misiunea de a curăța primăria. Suntem siguri că acțiunile sale eroice, la pachet cu înjurăturile și încurcă vremea, ne vor încânta și vor face declicul unor editoriale pe măsură.

BONUS! Pentru curioși, aveți mai multe despre concursul la care a luat parte concetățeanul nostru aici:

Centralizator si raport final concurs – Îngrijitor, treapta profesionala I

About Author

2 thoughts on “Avem îngrijitor la Primăria Joița

  1. Cum adică ,,îngrijitor” , femeia de serviciu este bărbat ? Ce face, spală pardoseala, sterge geanurile, mătură prin curte, face pantofii ,,înalților demnitari” ai primăriei, ce face concret ?…. și dacă este dl Dâră acest om de serviciu, sunt stupefiat. El, cel care până ieri ,,dădea cu pumnul” în tot ce nu-i convenea în primărie, acum s-a făcut ,,mielușel” sau este doar o rampă de lansare spre vârful piramidei ? Indiferent ce ar fi, eu îi urez sănătate și să aibă la el prosoape multe în caz că transpiră în laborioasa activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *