septembrie 23, 2023

Ion Ștefan, consilier local Joița, amendat

1 min read

Visinel Balan, consilier local independent, a fost victima mai multor comportamente inadecvate din partea colegului său Ion Ștefan, consilier local PNL, azi președinte de ședință. Vișinel a făcut publică, pe pagina lui www.facebook.com/VisinelBalan, mesajele de pe grupul intern de whatsapp al Consilierilor Locali Joița. Acolo s-a putut observa clar felul în care tânărul independent este intimidat printr-un limbaj licențios, sexual.

Azi am aflat că Ștefan Ion a fost amendat de către Poliția Comunei Joița pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora – Art. 2, alin. 1 din Legea 61/1991, republicată.

credit foto: canva.com

About Author

2 thoughts on “Ion Ștefan, consilier local Joița, amendat

  1. Buna seara. Din punctul meu ca cetățean, ca localnic sunt de părere ca un asemenea consilier nu își are locul în primarie. Vorbele aduse colegului sau nu sunt de funcția pe care o dețină Ion Ștefan. Din punctul meu de vedere și nu cred ca doar eu gândesc așa, ce exemplu ar da copiilor noștri văzând mesajele lăsate la vedere pe site-ul de socializare. Foarte bine ca a fost amendat dar nu cu o amenda minima ba chiar ar trebui cea maxima și exclus din partid. Un asemenea personaj nu își are locul in slujba statului. Acestea sunt părerile mele, nu toate dar suficiente.

  2. Puteți face o sesizare scrisă către Consiliul Local Joița, să o înregistrați și apoi să ne anunțați, ca să urmărim documentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *