septembrie 25, 2023

Un cetățean

1 min read

Aseară ne-a scris un cetățean. Îi mulțumim pentru emailul transmis, n-am stat indiferenți și am adresat-o Primăriei Joița. Sperăm că vor începe să răspundă. Imediat cum primim răspuns din partea acestora o vom publica.

Solicitarea cetățeanului către Consilierii Locali:

  1. Știm că soarele răsare de la răsărit și apune la apus, dar înspre vest nu se uită nimeni, nu dorește chiar nimeni să vadă că tot interesul și atenția sunt acordate ,,fundenilor” lăsând de căruță pe ,,sfrențeni” ? Ce au de spus consilierii și vicele care locuiesc în acea zonă, cum justifică ei votul acordat de către electoratul lor, ei nu fac parte din satul Joița?
  2. Ce consilier local din satul Joița este curios să vadă cum se execută lucrările la trotuare având în vedere că dumneavoastră consilierii ați aprobat banii pentru această lucrare, este cineva curios, vă pasă de calitatea lucrării?
  3. Am dori să aflăm și noi care sunt costurile acestui grandios proiect, (trotuare, modernizare instalații către populație, etc.) pentru că la drept vorbind se vede o schimbare în bine la față a comunei în folosul cetățeanului dar cu ce costuri, sau este secret, cine își permite să încalce legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică ?

credit foto: canva.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *