septembrie 25, 2023

Festivalul FAMILIEI la JOIȚA

2 min read

Presedintele comitetului de parinti din satul Bâcu (comuna Joita) – judetul Giurgiu organizeaza pe 12 iunie 2021 un eveniment bazat pe strangere de fonduri pentru educatie sub formatul unui festival.

Strangerea de fonduri are loc în cadrul unui eveniment comunitar intitulat FESTIVALUL FAMILIEI, un concept unic in Romania, respectiv primul festival care imbina distractia cu educatia. Andrei Popa, Presedintele comitetului de parinti din satul Bacu (comuna Joita) -judetul Giurgiu si Presedinte Executiv in cadrul Asociatiei pentru Dezvoltare Personala si Sociala isi propune astfelstrangerea de fonduri pentru initierea, organizarea si derularea diverselor proiecte educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii din comunitatea sa.

FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura Sambata – 12 iunie 2021 – 10:00 – 20:00 in cadrul locatiei Ferma Pedagogica Sabareni. Informatii detaliate aici: www.asociatiepentrueducatie.ro/festivalul-familiei/

La FESTIVALUL FAMILIEI participantii se vor distra cu jocurile de familie puse la dispozitie in cadrul evenimentului, vor participa la activitati distractive, vor invata lucuri noi la atelierele creative, se vor intrece la competitiile de familie, dar mai ales vor petrece timp de calitate in familie.

FESTIVALUL FAMILIEI sprijina si promoveaza educatia, respectiv dezvoltarea personala a copiilor. FESTIVALUL FAMILIEI este organizat sub forma unui eveniment de strangere de fonduri (fundraising event) pentru initierea, organizarea si derularea proiectelor educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii din localitatile Bacu, Joita si Sabareni – judetul Giurgiu. Participarea la eveniment se realizeaza prin oferirea unui donatii pentru educatie la intrarea in cadrul locatiei.

IMPORTANT: Programul / desfasuratorul complet se va prezenta in saptamana evenimentului, iar noutatile si informatiile detaliate vor fi prezentate pe pagina de Facebook a asociatiei: www.facebook.com/asociatie.pentru.educatie si in cadrul evenimentului relizat pe Facebook https://fb.me/e/2nMN3RrNL.

Sursa articol: giurgiu-news.ro

credit foto: canva.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *