septembrie 25, 2023

Șofer în pericol pe strada principală din Joița

1 min read

Un cetățean tranzita comuna Joița, cu mașina. În drumul lui spre Dragomirești întâlnește o altă mașină care venea din sens opus, a făcut o depășire periculoasă, cu viteză foarte mare, și pentru a evita o nenorocire a intrat cu mașina pe câmp.

Evenimente asemănătoare se întâmplă pe străzile Podu Banului, Transformator, Ciorogârla și Calea București. Autoritățile locale sunt informate cu privire la viteza cu care se circulă în comună și refuză să reacționeze.

Din cercetările noastre la fața locului, cetățenii au declarat că au făcut mai multe sesizări/ solicitări, cu privire la treceri de pietoni, trotuare în zonă, către Primăria Joița și nu s-a întâmplat nimic. Putem deduce că autoritatea locală așteaptă să moară un cetățean pentru amplasarea unor limitatoare de viteză, precum cele din Săbăreni.

„Ce a ținut de mine am făcut. Să știți că am depus proiect pentru limitatoare de viteză supraînălțate pe strada principală și în zone cu risc mare de accidente. Consilierii Locali au luat la mișto inițiativa. Probabil acesta e și nivelul lor. ” a declarat Visinel Balan, consilier local independent.

Incidentul poate fi urmărit în link-ul pus la dispoziție de Lorincz Adrian

https://www.facebook.com/lorincz.adrian.58/videos/2966858633580835

credit foto: canva.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *