septembrie 25, 2023

Alba – neagră cu asfaltarea din comună

1 min read

Cetățeni luați de mișto, amăgiți și mințiți de Primăria Joița. An de an, din 2017 până în prezent, autoritatea locală le promite că strada lor (drum public) va fi bugetat pentru a fi asfaltat. Străzile lor, pline de noroi, te scufundă în nămol la fiecare ploaie. Cine se face responsabil de menținerea comunei Joița în evul mediu? Simplu, Primăria Joița. Din scrierile de mai jos putem desprinde că autoritatea locală se află în adormire. Cererile cetățenilor au rămas fără răspuns.

Le mulțumim cetățenilor comunei că ne-au semnalat această mitocănie și promitem să ne informăm cu privire la această nepăsare, incompetență a administrației locale de a le rezolva cererea transmisă.

Adresa lor, în fiecare an, suna așa:

Subsemnații: …, domiciliați pe strada Podu Banului nr. 67 A – M, sat Joița, Comuna Joița, Jud. Giurgiu, solicităm prin prezenta asfaltarea și iluminarea străzii care nu este în proprietatea noastră, fiind în proprietatea Primăriei Joița.

Locuitorii străzii mai sus menționate au semnalat și alte probleme cu care se confruntă pe strada respectivă. Din nefericire Primăria Joița s-a arătat indiferentă, nepăsătoare de nevoile reale ale cetățenilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *