iunie 28, 2022

Panică la Primăria Joița, a sosit oferta!

1 min read

Pe emailul oficial al Primăriei Joița, office@primariajoita.ro, a sosit oferta. O ofertă așteptată de autoritatea locală pentru digitalizarea administrației, transmiterea ședințelor Consiliului Local, conform Regulamentului aprobat de consilieri și în spatele căruia s-au ascuns de fiecare dată când Visinel Balan, consilier local, transmitea ședințele pe pagina lui de facebook.

La ședința Consiliului Local Joița, din data de 20.04.2021, Secretarul Primăriei Joița a declarat că transmiterea LIVE a ședințelor de Consiliul Local Joița nu se realizează pentru că n-au primit nicio ofertă. Azi, șoc, șoc, s-a creat panică la Primăria Joița, a sosit oferta care digitalizează administrația Locală Joița. Asta dacă există voință politică :). Acum, urmărim îndeaproape, să vedem ce scuze mai invocă autoritatea locală pentru a limita cetățenilor dreptul la informare.

Vă ținem în contact.

1 thought on “Panică la Primăria Joița, a sosit oferta!

  1. În anul 2004 i-am propus actualului primar să înființăm un jurnal local intitulat ,,Jurnal de Joita” prezentandu-i formatul și câteva persoane care să facă parte din colectivul de redacție. Nu a fost de acord cu toate ca eram bine intenționați. Felicitări pentru inițiativă și,, tot inainte” să le deschideți capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.