septembrie 23, 2023

Panică la Primăria Joița, a sosit oferta!

1 min read

Pe emailul oficial al Primăriei Joița, office@primariajoita.ro, a sosit oferta. O ofertă așteptată de autoritatea locală pentru digitalizarea administrației, transmiterea ședințelor Consiliului Local, conform Regulamentului aprobat de consilieri și în spatele căruia s-au ascuns de fiecare dată când Visinel Balan, consilier local, transmitea ședințele pe pagina lui de facebook.

La ședința Consiliului Local Joița, din data de 20.04.2021, Secretarul Primăriei Joița a declarat că transmiterea LIVE a ședințelor de Consiliul Local Joița nu se realizează pentru că n-au primit nicio ofertă. Azi, șoc, șoc, s-a creat panică la Primăria Joița, a sosit oferta care digitalizează administrația Locală Joița. Asta dacă există voință politică :). Acum, urmărim îndeaproape, să vedem ce scuze mai invocă autoritatea locală pentru a limita cetățenilor dreptul la informare.

Vă ținem în contact.

About Author

1 thought on “Panică la Primăria Joița, a sosit oferta!

  1. În anul 2004 i-am propus actualului primar să înființăm un jurnal local intitulat ,,Jurnal de Joita” prezentandu-i formatul și câteva persoane care să facă parte din colectivul de redacție. Nu a fost de acord cu toate ca eram bine intenționați. Felicitări pentru inițiativă și,, tot inainte” să le deschideți capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *