septembrie 25, 2023

Vișinel Balan a solicitat convocarea de urgență a Ședinței Consiliului Local Joița

1 min read

Ieri, jurnaldejoita.ro a publicat mai multe imagini cu spații verzi aflate sub mormane gunoaie. Autoritatea Locală, prin viceprimar, a anunțat că intervine. Se pare că a rămas doar la nivel de declarație, deoarece, azi, cetățenii s-au deplasat la fața locului pentru a constata intervenția Primăriei Joița și au descoperit că numărul gunoaielor s-a dublat în același loc.

„Nepăsare sau prostie la Primăria Joița?”, ne întreabă unul din cetățenii care ne-au sesizat cu privire la gunoaiele care stau să îngroape comuna.

Azi, Vișinel Balan, consilier local independent, a solicitat oficial secretarului Primăriei Joița convocarea de urgență a Ședinței de Consiliul Local Joița pentru rezolvarea problemei semnalate de cetățeni.

„Este incredibil cum lucrează autoritatea locală. Ce vă pot spune este că nu are a face cu interesul cetățeanului. În mandatul meu nu ați fi văzut așa ceva. Nu voi tolera impostura, nepăsarea și prostia. Toți cei care sunt în slujba cetățeanului, sau ar trebui să fie, trebuie să demonstreze că reprezintă cetățenii. E ușor să stăm la cafele, ne place, dar ce facem cu problemele reale ale comunei?”, a declarat Visinel Balan pentru jurnaldejoita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *