septembrie 25, 2023

Teroarea buruienilor. Primăria Joița dă din umeri

2 min read

Tot mai multe sesizări au ajuns pe emailul publicației noastre. Vă mulțumim!

Vreți să știți cine are atribuții de mediu în cadrul administrației Joița? Viceprimarul Comunei Joița are în responsabilitate, printre altele, și mediu. Adică, toate sesizările cu privire la gunoaie, buruieni etc. sunt de competența viceprimarului PĂUN Alexandru. Vă rog să-i scrieți. Poate îl ajută.

Extras dintr-o nouă sesizare:

„Exista posibilitatea ca Primăria să notifice proprietarii de teren intravilan să își curețe terenurile? Exista măcar o persoana în Primărie care din când în când să meargă prin comuna să vadă care este starea drumurilor, a străzilor? Unde sunt gunoaie, unde sunt buruieni? Pe str. Podul Banului (în spatele cartierului nou construit Castelli) nu se mai poate ieși de pe stradă, nu mai este vizibilitate din cauza buruienilor. Și anul trecut am  avut aceeași discuție telefonică cu d-l viceprimar, care m-a asigurat că în Primărie nu se stă degeaba, se muncește. Că d-nii din Săbăreni, care sunt proprietarii terenului respectiv, vor fi notificați și vor veni să își curețe terenul. Asta nu s-a întâmplat și terenul a fost curățat cu bunăvoința dezvoltatorului de la Castelli. Eu știu că la Primărie e frumos acum, ca e curat, că zona e drăguță și vă simțiți bine. Ce mai știu e că 4 ani trec repede și dacă anul trecut v-am votat, cu siguranță nu se va mai repeta. Nu e de ajuns că strada e desfundată, că sunt gropi, că la fiecare ploaie e dezastru, mai stăm și cu buruienile de 2 m prin preajma. Ați angajat curățător de parcuri, angajați și pentru străzi, văd că aveți fonduri. Nu vă mulțumesc, pentru că nu am motiv!” – un cetățean responsabil.

Această scrisoare a fost trimisă și Primăriei Joița. Să sperăm că viceprimarul PĂUN Alexandru se va autosesiza și va rezolva problemele semnalate de cetățeni.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *