septembrie 25, 2023

PE SURSE: ȘEDINȚĂ DE PARTID ÎN PRIMĂRIA JOIȚA?

1 min read

update: Ștefan Ion, consilier local, citez: Date în plus mea pe românește de bou prost.

Update: Viceprimarul confirmă întâlnirea PNL, însă ne liniștește, spunându-ne că această ședință politică are loc în altă parte.

Mâine, 24.06.2021, ora 14:00, se preconizează o ședință de partid, chiar în sala de ședință a Consiliului Local Joița. Pentru că PNL Joița a devenit important la nivel județean înțeleg că se vor alege cei mai mari mitomani, analfabeți și penibili lideri de filială, s-ar putea să fie chiar din rândurile consilierilor locali Joița, aceia care ne fac de rușine la ședințele de consiliu.

La acest parastas al democrației politice participă Prefectul (membru PNL), Președintele Consiliul Județean (membru PNL) și alte oficialități marcante ale mitomaniei și obscurității în politica Românească. Adică o întâlnire de partid într-o instituție publică.

De ce mitomani și obscuri? Pentru că au promis branșarea la rețeaua de gaze gratuit cetățenilor din județul Giurgiu. Pentru că au promis un departament pe fonduri europene la nivelul Primăriei Joița, un serviciu de evidența populației și multe alte…..

Explicații:

DEX 2021 (actualizat, online):

MITOMÁN s. mincinos.

OBSCÚR adj. v. mărunt, mediocru, neimportant, neînsemnat.

Credit foto: canva.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *