septembrie 23, 2023

Consilier local agresat de un angajat al Primăriei Joița

2 min read

Politia și Primăria Joița n-au răspuns solicitării Avocatului Alex Dumitrescu.

Recenzie:

În data de 29.07.2021, ora 11:05, consilierul local independent, Visinel Balan, a fost agresat de un angajat al Primăriei Joița în timp ce se afla în exercitarea mandatului de ales local.

„În data de 29.07.2021, ora 10:55, am intrat în curtea Primăriei Joița, am parcat în spate și apoi m-am îndreptat spre cladira Primăriei. La același interval de timp am deschis telefonul și am pornit înregistrarea video  (înregistrare pe care am pus-o la dispoziția cetățenilor azi, 02.08.2021).  Până la intrarea în sala de ședință am salutat pe toată lumea ce am întâlnit-o pe holul instituției, am ajuns în sala de ședință, m-am instalat, iar președintele de ședință a insistat, cu o voce impunătoare, agitat, să opresc înregistrarea. L-am informat că rolul meu, mandatul meu este să informez cetățenii cu privire la ședințele de consiliul local și astfel, înregistrarea, după ședința de consiliul local, o voi face publică pe rețelele de socializare. În tot acest interval de timp, au fost mai multe solicitări din partea angajatului primăriei Joița, Florin Dara, prin care să-mi fie interzisă înregistrarea ședințelor de Consiliul Local. Am fost agresat de Florin Dara, angajat al Primăriei Joița.

La Primăria Joița nu a ajuns nici un echipaj de poliție, după ședința C.L. Joița am văzut mai multe apeluri necunoscute, am sunat și am fost rugat să mă prezint la Poliția Joița. Lucru pe care l-am și făcut. Inițial am solicitat să aștepte pentru a vorbi cu avocatul. Mi-au spus că nu stau după mine sau avocat. Motiv pentru care m-am deplasat singur la secția de poliție a comunei Joița. Acolo am fost informat că voi fi sancționat pentru că am sesizat 112, că ei nu consideră ca fiind urgență sau gravă agresarea unui consilier de către un angajat al Primăriei Joița.” a declarat Visinel Balan, consilier local independent

About Author

3 thoughts on “Consilier local agresat de un angajat al Primăriei Joița

 1. Buna dimineața!
  Reclamați pe cei de la postul de poliție din Joița la Corpul de control și inspecție al MAI, solicitând răspuns în termenul legal.
  Mai mult deranj pe capul caschetelor din Joița nu se poate! Vor verifica tot!
  O zi bună !
  IG

 2. Ce s-a mai intamplat cu „SMEKERUL” DJ FLY (Florin Dara) ?
  S-a sesizat politia sau se permite comportamentul de grajd in continuare in tara asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *