septembrie 25, 2023

Succes neașteptat pentru un consilier independent

2 min read

La invitația consilierului independent, Visinel Balan, cetățenii comunei Joița, au solicitat în mod obligatoriu aprobarea și demararea proiectului de branșare la apă a cetățenilor comunei Joița, precum și demararea procedurilor pentru dezvoltarea rețelei de canalizare, proiecte atât de necesare pentru locuitorii unui sat de la marginea capitalei, condamnați să trăiască în secolul XVII.

Comuna Joița este situată la doar 15 km de capitala României, București și cu toate acestea, lucrurile continuă să stagneze, nivelul calității vieții este același ca acum 10 ani, iar perspectivele unui viitor mai apropiat de normalitate întârzie să apară.

După trei luni de la demararea campaniei, prin platforma declic.ro, s-au strâns 150 semnături și astfel petiția a fost depusă la Primăria Joița. Presiunea creată de consilierul independent a determinat Primăria Joița să creeze infrastructura necesară pentru a se realiza proiectul de concesionare a serviciului de alimentatre cu apă. Proiect aprobat în unanimitate în Consiliul Local din luna iulie 2021. Instructiuni pentru ofertanti, concesionare serviciu alimentare cu apa

„Necesitatea promovării acestui proiect vine și pe fondul dezvoltării economico-sociale a comunei, aceasta depinde în mod evident de gradul de echipare edilitară dar și de asigurarea tuturor utilităților necesare desfășurării activității potențialilor investitori sau consumatori, prin ridicarea standardelor de viață, iar acest lucru poate fi realizat doar prin realizarea infrastructurii de apă și canalizare!”, fragment din petiție.

credit foto: canva.com

https://campaniamea.declic.ro/petitions/vrem-apa-si-canalizare-in-comuna-joita

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *