septembrie 25, 2023

INTERZIS LA DEZBATERE

1 min read

Mâine, 19.08.2021, ora 10:00, are loc Ședința Consiliului Local Joița. Cetățenii Comunei Joița au solicitat participarea la respectiva ședință având în vedere că subiectul de pe ordinea de zi, unul singur, este SISTEM DE MENAGEMENT INTEGRAT al DEȘEURILOR în Ciorogârla, jud. Ilfov. Din nefericire au fost întâmpinați de un mare REFUZ.

Cetățenii au reușit să producă această ședință de îndată, după ce inițial au fost mințiți. Mai exact, li s-a promis o ședință pentru data de miercuri, 18.08.2021. Cetățenii i s-au adresat lui Vișinel Balan, consilier local, singurul care răspunde promt la solicitări pe tema ședințelor publice, cu privire la subiectele de pe ordinea de zi a ședinței.

„Am fost contactat de mai mulți cetățeni cu privire la posibila seșință de consiliul local. Ce vă pot spune este că eu n-am fost informat, de absolut nimeni. Am scris pe grupul de whatsapp al Consiliului Local Joița și nimic. La un moment dat mi-a răspuns domnul Dinu Ilie, consilier local, că nici dânsul nu a fost informat”, a declarat Visinel Balan

Totuși, e de menționat că presiunea cetățenilor a determinat Primăria Joita să organizeze ședința Consiliului Local Joița. Cetățenii au învins. Felicitări.

credit foto: canva.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *