septembrie 25, 2023

Un nou scandal zguduie cumetria administrației locale

1 min read
Un nou scandal zguduie Primaria din comuna giurgiuveană, Joita. Motivul il constituie recepția unui garaj, construit in mod ilegal de un fost ginere al primarului Joița, dl. Tănase Constantin. Ca urmare a divorțului de fiica primarului acesta a retras autorizația emisă ilegal pentru garaj, notificând prin aceasta că garajul va fi mai apoi dărâmat.

Un nou scandal zguduie cumetria locală Joita. Motivul îl constituie recepția unui garaj, construit de un fost ginere al primarului Joița, dl. Tănase Constantin. Ca urmare a divorțului de fiica primarului acesta a retras, sau cel puțin așa se înțelege, autorizația emisă pentru garaj, notificând prin aceasta că garajul va fi mai apoi dărâmat.

Pe un grup de Facebook al comunei acesta a publicat notificarea, lucru ce declanșat subiecte/ comentarii și discuții extrem de fierbinți. De remarcat este că #joițenii pot afla iarăsi despre interesele din jurul cumetriei locale din Primăria Joița. De remarcat, că pentru aceeași procedură cetățenii, fără grade de rudenie cu conducerea Primăriei, sunt nevoiți să se chinuie ani de zile pentru obținerea unei autorizații.

Vă lăsăm pe dvs să citiți și să ințelegeți cum ne conduc cei pe care ii votăm și cum doar prin informare pe viitor astfel de elemente nu vor mai acapare poziții de conducere și control la nivelul administrației publice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *