septembrie 25, 2023

Fără trotuar și trafic infernal pe strada noastră…

2 min read

Astăzi vreau să vă atrag atenția asupra unei situații grave cu care ne confruntăm cu toții în această zonă. Este de neînțeles faptul că se circulă pe această stradă cu o viteză și o neatenție așa de mare, încât pare că ne aflăm pe o autostradă, și nu într-o zonă rezidențială. Această situație pune în pericol viețile noastre și ne terorizează pe noi, locuitorii acestui cartier.

Și mai grav este că trotuarele noastre, care ar trebui să fie spații sigure pentru pietoni, au fost blocate cu materiale de construcții de ani de zile. Pentru mulți dintre noi, deplasarea pe jos, mai ales cu copiii, este un adevărat coșmar. Haideți să ne gândim puțin la oamenii în vârstă, care se confruntă cu dificultăți în a se deplasa în cărucioare, și care au nevoie de trotuare eliberate pentru a se putea deplasa în siguranță. Este inacceptabil ca dreptul nostru la circulație să fie încălcat în acest fel!

Prin urmare, vă cer ajutorul pentru a îndrepta această situație. Am rugat autoritățile competente să aplice legea care interzice folosirea trotuarelor pentru depozitarea materialelor de construcții și să ia măsuri pentru a descuraja conducerea imprudentă și excesul de viteză de pe strada noastră. Este crucial să ne implicăm și noi, ca și locuitori, să fim vigilenți și să sesizăm autoritățile cu privire la neregulile pe care le observăm. Doar așa putem să ne asigurăm că vom avea o stradă sigură și accesibilă pentru toți.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut curajul să ne scrieți și să vă implicați! Dacă vom fi uniți și determinați, vom obține schimbarea pe care o dorim și merităm.

Cu multă speranță și recunoștință,

Un locuitor al străzii Ciorogalei

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *